Markedsdata

RMA håndtering

360 Business Tool håndterer alle former for servicesager, herunder RMA sager. Når en kunde henvender sig via e-mail, konverteres e-mailen til en servicesag i 360. Sagen får tildelt et unikt sagsnummer, der anvendes til fremtidig kommunikation. Hvis kunden i stedet henvender sig via telefon eller chat, oprettes sagen manuelt i systemet. Systemet sikrer, at en servicesag aldrig bliver glemt.

Book et møde Få en online demo

Vi fik overblik og tjener flere penge

"...vi begyndte at bruge 360, fordi vi skulle have et CRM system.
Vi valgte 360, fordi det var nemt at komme i gang, virkede overskueligt og havde en fornuftig pris. Vi fik hurtigt et overblik over vores salgs-pipeline, som vi aldrig tidligere havde haft. Det blev meget nemmere for sælgerne at få fulgt op på udestående sager. Efter kort tid kunne vi se, at vi begyndte at vinde flere sager, ligesom den gennemsnitlige salgscyklus blev kortere..."

Kalenderen er genial

"...integrationen mellem Outlook og 360 har betydet, at vi får registreret vores fakturérbare timer med det samme og dette har øget vores udfakturering betydeligt. Når kunderne ringer, oprettes der automatisk aktiviteter, hvilket yderligere hjælper konsulenterne med at registrere forbrugt tid..."