Timeregistreringssystem

Timeregistreringssystem

Få styr på tidsregistreringen i din virksomhed med et komplet CRM system, hvis hovedsigte er enkelthed, logik og din gode økonomi

Komplet CRM

360 Business Tools er en komplet CRM løsning, der samler alle virksomhedens aktiviteter i ét system. Timeregistreringssystemet er i programmet indrettet sådan, at både planlægningen og afrapporteringen foregår i virksomhedens Outlook™ Kalender. Derfor er medarbejdernes hidtidige og fremtidige timeforbrug til enhver tid synlig og kontrollerbar i timeregistreringssystemet.

Bedre kunderelation

Timeregistreringssystemet overvåger alle aktiviteter, der har indflydelse på tidsforbruget. Derfor er systemet perfekt for kunderelationen. Den nøjagtige tidsregistrering sikrer nemlig maksimal gennemsigtighed for begge parter. Uenighed om timeforbrug er derfor noget, der hører fortiden til. Timeregistreringssystemet monitorer blandt andet:

  • Tidsforbrug
  • Kørsel (tid og km)
  • Overtid
  • Udgifter som parkering og broafgifter

Lave omkostninger med vores timeregistreringssystem

Det er enkelt og omkostningsfrit at finde ud af, om 360 Business Tool er noget for din virksomhed.

Betalingen er ligeså overskuelig som systemet. Virksomheden betaler pr. bruger pr. måned.

Ude i skyen

Alt foregår i øvrigt ude i ”skyen”, så computerne på virksomheden bliver aldrig belastet af tunge data. Vi sørger desuden for hurtig support pr. telefon og mail, og vi overvåger systemet nidkært 24/7.

Vores timeregistreringssystem er i brug i et stort antal små og mellemstore virksomheder, blandt andet i IT-branchen, hos detailhandlere og medicinalvirksomheder, ja endog i en professionel fodboldklub.

Ring 70 23 70 29 eller skriv til 360 Business Tool – så har du et timeregistreringssystem i løbet af ingen tid.

Book et møde Få en online demo

Vi fik overblik og tjener flere penge

"...vi begyndte at bruge 360, fordi vi skulle have et CRM system.
Vi valgte 360, fordi det var nemt at komme i gang, virkede overskueligt og havde en fornuftig pris. Vi fik hurtigt et overblik over vores salgs-pipeline, som vi aldrig tidligere havde haft. Det blev meget nemmere for sælgerne at få fulgt op på udestående sager. Efter kort tid kunne vi se, at vi begyndte at vinde flere sager, ligesom den gennemsnitlige salgscyklus blev kortere..."

Kalenderen er genial

"...integrationen mellem Outlook og 360 har betydet, at vi får registreret vores fakturérbare timer med det samme og dette har øget vores udfakturering betydeligt. Når kunderne ringer, oprettes der automatisk aktiviteter, hvilket yderligere hjælper konsulenterne med at registrere forbrugt tid..."