Tidsregistrering

Tidsregistrering

360 Business Tool tilbyder et professionelt tidsregistreringssystem til alle slags virksomheder

360 Business Tool er kulminationen på mange års erfaring med udvikling af forretningssystemer, der kan lette arbejdsgangene og skabe værdi for den enkelte virksomhed, til gode priser. Vi bruger en abonnementbaseret betalingsmodel, hvor du betaler for lige præcis det du får. Hvis du eksempelvis skal holde styr på tidsregistrering er 360 Business Tool en ideel løsning.

Vi samler en masse funktioner én løsning

Med 360 Business Tool leverer vi et strømlinet system til virksomheder, der ønsker at holde en masse erhvervsfunktioner samlet i én løsning.
Foruden tidsregistrering bruges 360 Business Tool bl.a. til at holde styr på:

  • Fakturering
  • Budgettering
  • CRM
  • ERP
  • Marketing
  • Og meget mere

Vi forbedrer løbende systemet baseret på kundernes feedback og er i det hele taget lydhøre over for forslag til forbedringer.

Så hvis din virksomhed skal have styr på tidsregistreringen, så kontakt os på tlf. 70 23 70 29 eller [email protected].

Book et møde Få en online demo

Vi fik overblik og tjener flere penge

"...vi begyndte at bruge 360, fordi vi skulle have et CRM system.
Vi valgte 360, fordi det var nemt at komme i gang, virkede overskueligt og havde en fornuftig pris. Vi fik hurtigt et overblik over vores salgs-pipeline, som vi aldrig tidligere havde haft. Det blev meget nemmere for sælgerne at få fulgt op på udestående sager. Efter kort tid kunne vi se, at vi begyndte at vinde flere sager, ligesom den gennemsnitlige salgscyklus blev kortere..."

Kalenderen er genial

"...integrationen mellem Outlook og 360 har betydet, at vi får registreret vores fakturérbare timer med det samme og dette har øget vores udfakturering betydeligt. Når kunderne ringer, oprettes der automatisk aktiviteter, hvilket yderligere hjælper konsulenterne med at registrere forbrugt tid..."