Salg

360 Business Tool tilbyder en lang række muligheder inden for salg, der kan strømline din virksomhed.

Med vores CRM system får du et overskueligt værktøj til en fornuftigt pris. Systemet giver et godt overblik over din salgs-pipeline, og det bliver nemmere for virksomhedens sælgere at få fuldt op på de udestående sager.

Med 360 Business Tool kan bundlinjen i virksomheden forbedres, da I får det overblik inden for salg, der betyder, at fokus kan rettes på nye kunder, fremfor at I skal bekymre jer om tidligere udestående foretagender.

Book et møde Få en online demo

Vi fik overblik og tjener flere penge

"...vi begyndte at bruge 360, fordi vi skulle have et CRM system.
Vi valgte 360, fordi det var nemt at komme i gang, virkede overskueligt og havde en fornuftig pris. Vi fik hurtigt et overblik over vores salgs-pipeline, som vi aldrig tidligere havde haft. Det blev meget nemmere for sælgerne at få fulgt op på udestående sager. Efter kort tid kunne vi se, at vi begyndte at vinde flere sager, ligesom den gennemsnitlige salgscyklus blev kortere..."

Kalenderen er genial

"...integrationen mellem Outlook og 360 har betydet, at vi får registreret vores fakturérbare timer med det samme og dette har øget vores udfakturering betydeligt. Når kunderne ringer, oprettes der automatisk aktiviteter, hvilket yderligere hjælper konsulenterne med at registrere forbrugt tid..."