Referencer / Testimonials

Grunden til at jeg anbefaler jeres system, er at jeg simpelthen aldrig er stødt ind i noget der matcher det i forhold til funktionalitet og brugervenlighed. Systemet giver folk mulighed for at fokusere på det de er gode til, og til en yderst konkurrencedygtig pris.
Jan Ingrisch, Driftsleder Bygningsservice Topdanmark A/S

Vi er rigtig glade for, at bruge 360 Business Tool. Programmet er meget intuitivt og nemt at bruge. Vi kan holde godt styr på vores mandskab, overblik over afsendte tilbud samt har god kontrol på alle vores sager. Man behøver ikke den helt store IT kendskab for at navigere rundt i programmet, og nye medarbejder har hurtig fundet sig til rette. Vi kan varmt anbefale 360 Business Tool til andre virksomheder
Pia Jepsen Tømrer- og snedkerfirmaet Jeppe Jepsen ApS

Sales processes in the medical technical industry are quite complicated. 360 Business Tool helps us with managing our time, sales cases and pipeline. We are very satisfied with the system, and in particular, with the support we get from the team behind 360.
Tobias Bergenblad, Global Sales Director Scibase AB

Økonomistyringen har betydet at vores bogholderi, har fået et langt bedre overblik over både kunderne og vores salgsaktiviteter. I virkeligheden kan man tale om at systemet har samlet vores virksomhed, hvilket har gavnet os både internt og eksternt.
Peter Frank, Direktør HB Køge A/S

360 Business Tool har erstattet vores gamle kundekartotek, service historik, CRM og tidsstyring. Vi har fået et langt bedre overblik over vores kunder, opgaver og ressourcer og undgår samtidig fejl og dobbelt arbejde. En anden vigtig ting er tidsregistrering. Her er vi blevet meget mere strukturerede og effektive. Vi er gået helt væk fra manuelle registreringer af timer og opgaver. Det har betydet at vores faktureringsprocent er steget og vi har skarpere dokumentation på vores arbejde. Samtidig er systemet fuldt synkroniseret med vores mail og kalender, så vi kun behøver at planlægge ét sted.
Brian Johansen, Indehaver, BJ Computers

Vi er yderst tilfredse med 360 Business Tool, og den måde, hvorpå systemet er blevet introduceret i vores virksomhed. I vinbranchen er det personlige salg meget vigtigt, og systemet hjælper os med at få styr på vores processer, uden at det går ud over den personlige og individuelle kontakt med vores kunder.
Christian Madsen, Partner, Distinto Vinimport

Kort fortalt, har vi forbedret kundetilfredsheden ved at have et veldokumenteret overblik med vores opgaver og tidsforbrug. Direkte konsekvens deraf, er vores faktureringsgrad steget og likviditet forbedret gennem løbende fakturering fremfor månedsvise opgørelser.
Hvad mere kan man drømme om?
Claus Christoffersen, CEO, Futurelink Solutions ApS

360 Business Tool har vist sig at være en super erstatning for vores gamle kundekartotek. Vi har fået et langt bedre overblik over vores kunder, og vi kan tilrettelægge vores salgsaktiviteter langt mere effektivt.
Michael Syberg, Salgsdirektør XDC Gruppen

Vi har været rigtig glade for nogle af de ekstra værktøjer, vi har fået med 360 Business Tool. Nu kan vi nøjes med et system der dækker alle vores behov, og især markedsføring og segmenterings værktøjerne har vist sig ekstremt værdifulde.
Ronny Banerjee, Direktør Friskpresset & Scancup

360 Business Tool is an important tool for our accounting and human resources department. We use the system to manage information regarding suppliers, documents, invoices and payments. The system works fast, it is user friendly, and the cloud-based database means that we need not worry about availability, infrastructure, data backup etc.
Helge Raitanen, Director, Qroi Ltd

Vi fik overblik og tjener flere penge

"...vi begyndte at bruge 360, fordi vi skulle have et CRM system.
Vi valgte 360, fordi det var nemt at komme i gang, virkede overskueligt og havde en fornuftig pris. Vi fik hurtigt et overblik over vores salgs-pipeline, som vi aldrig tidligere havde haft. Det blev meget nemmere for sælgerne at få fulgt op på udestående sager. Efter kort tid kunne vi se, at vi begyndte at vinde flere sager, ligesom den gennemsnitlige salgscyklus blev kortere..."

Kalenderen er genial

"...integrationen mellem Outlook og 360 har betydet, at vi får registreret vores fakturérbare timer med det samme og dette har øget vores udfakturering betydeligt. Når kunderne ringer, oprettes der automatisk aktiviteter, hvilket yderligere hjælper konsulenterne med at registrere forbrugt tid."