Vores mission er simpel

"Vi skaber glade CRM brugere, der elsker at bruge deres CRM system, og tilfredse kunder, der aldrig vil undvære os igen"


Det gør vi ved at:

  1. Udvikle funktioner, der reelt hjælper brugerne med deres daglige operationelle opgaver. Vi udvikler primært for at gavne brugerne i deres hverdag, sekundært for at kunne afrapportere til ledelsen.

  2. Gøre paletten af funktionalitet så bred, at brugerne kun behøver at bruge ét forretningssystem. I det daglige behøver vores brugere kun at åbne vores system samt Microsoft Office.

  3. Levere systemer, der er hurtige og stabile i brug. Vi vil have brugere, der oplever at systemet reagerer med det samme, og aldrig at de ”venter på systemet”.

  4. Tage ansvar for, at vores kunder får reel værdi af at bruge vores systemer. Vi bidrager aktivt til at få tilfredse kunder, der forstår at brugernes hverdag bliver nemmere, og forretningen mere velkørende. Vores kunder skal vide, at systemet er til for kunden, og ikke omvendt.

  5. Levere kundesupport, der effektivt hjælper vores kunder. Vores kunder skal føle, at det altid kan betale sig at henvende sig til vores supportfunktion. En support henvendelse må aldrig føles som tidsspilde.

Vi fik overblik og tjener flere penge

"...vi begyndte at bruge 360, fordi vi skulle have et CRM system.
Vi valgte 360, fordi det var nemt at komme i gang, virkede overskueligt og havde en fornuftig pris. Vi fik hurtigt et overblik over vores salgs-pipeline, som vi aldrig tidligere havde haft. Det blev meget nemmere for sælgerne at få fulgt op på udestående sager. Efter kort tid kunne vi se, at vi begyndte at vinde flere sager, ligesom den gennemsnitlige salgscyklus blev kortere..."

Kalenderen er genial

"...integrationen mellem Outlook og 360 har betydet, at vi får registreret vores fakturérbare timer med det samme og dette har øget vores udfakturering betydeligt. Når kunderne ringer, oprettes der automatisk aktiviteter, hvilket yderligere hjælper konsulenterne med at registrere forbrugt tid..."