Blog

På vores Blog skriver vi om hvad der sker i markedet, om nye funktioner i systemet, forskellige artikler om CRM, ERP og markedsføring, og om kommende tiltag fra vores side.

Release Notes

Vores udviklere elsker at lave forbedringer og nye funktioner. I vores release notes kan du følge med i deres arbejde og se hvornår vi releaser nye versioner.

LinkedIn og Facebook

LinkedIn og Facebook skriver vi typisk små korte nyheder om hvad der rør sig i markedet for CRM og ERP.

Vi fik overblik og tjener flere penge

"...vi begyndte at bruge 360, fordi vi skulle have et CRM system.
Vi valgte 360, fordi det var nemt at komme i gang, virkede overskueligt og havde en fornuftig pris. Vi fik hurtigt et overblik over vores salgs-pipeline, som vi aldrig tidligere havde haft. Det blev meget nemmere for sælgerne at få fulgt op på udestående sager. Efter kort tid kunne vi se, at vi begyndte at vinde flere sager, ligesom den gennemsnitlige salgscyklus blev kortere..."

Kalenderen er genial

"...integrationen mellem Outlook og 360 har betydet, at vi får registreret vores fakturérbare timer med det samme og dette har øget vores udfakturering betydeligt. Når kunderne ringer, oprettes der automatisk aktiviteter, hvilket yderligere hjælper konsulenterne med at registrere forbrugt tid..."