Samarbejdspartnere og integrationer

360 Business Tool er en standard løsning med et bredt udvalg af funktioner til at styre din virksomheds forretningsgange.

De integrationer og funktioner vi endnu ikke har, udvikler vi løbende, og takket været en lang række samarbejdspartnere, når vi endnu bredere ud.

Fælles for vores samarbejdspartnere og integrationer er, at de giver merværdi og effektivitet til vores kunders dagligdag.

Er du potentiel kunde hos os eller en samarbejdspartner, vi endnu ikke kender, så tøv ikke med at tage kontakt til os

Vi fik bedre styr på vores konsulenter

”360 Business Tool er det perfekte CRM system. Vores teknikere bruger en del tid på at installere software ude hos kunderne. Med 360 Business Tool har vi fået et meget bedre overblik over, hvor mange timer vores konsulenter bruger på de forskellige opgaver. Vi har ikke længere diskussioner med kunderne om, hvor mange konsulenttimer, vi skal fakturere dem for. Vi kan nu dokumentere fuldstændig klart overfor kunderne, hvad vi laver og hvor mange timer, det tager.”

Bedre forhold til banken

"Med 360 Business Tool har vi fået bedre overblik over vores indtjening i virksomheden. Med systemet får vi nu indtægterne fra kunderne ind i virksomheden løbende i stedet for med jævne mellemrum. Det betyder, at vi hurtigere kan afslutte en sag hos kunden, og at vi dermed kan betale vores regninger til tiden. Vi har med 360 Business Tool fået et bedre forhold til banken, da vi har kunnet sige farvel til vores kassekredit."