Hvad kræves af min maskine?

360 kører som en Windows App på alle Microsoft supportede Windows versioner, herunder Windows 11 og Windows 10. Læs mere om fordelene ved en rigtig Windows App.

Vores smartphone apps fungerer på Apple iOS og Android enheder

Du skal have en fungerende internet forbindelse. 360 kører fint over en mobilopkobling, så du kan sagtens bruge 360, når du er på på farten.

Vores Windows App fungerer uden problemer på fjernskrivebordsløsninger fra Citrrix og Microsoft. Vi understøtter alle Microsoft supportede server versioner, herunder Windows Server 2016, Windows Server 2019 og Windows Server 2022

Vi fik overblik og tjener flere penge

"...vi begyndte at bruge 360, fordi vi skulle have et CRM system.
Vi valgte 360, fordi det var nemt at komme i gang, virkede overskueligt og havde en fornuftig pris. Vi fik hurtigt et overblik over vores salgs-pipeline, som vi aldrig tidligere havde haft. Det blev meget nemmere for sælgerne at få fulgt op på udestående sager. Efter kort tid kunne vi se, at vi begyndte at vinde flere sager, ligesom den gennemsnitlige salgscyklus blev kortere..."

Kalenderen er genial

"...integrationen mellem Outlook og 360 har betydet, at vi får registreret vores fakturérbare timer med det samme og dette har øget vores udfakturering betydeligt. Når kunderne ringer, oprettes der automatisk aktiviteter, hvilket yderligere hjælper konsulenterne med at registrere forbrugt tid..."