Timeregistreringssystem

360 Business Tool - et professionelt system til timeregistrering

Et timeregistreringssystem og meget mere

360 Business Tool er den komplette løsning til virksomheder, der mangler et system til at håndtere CRM, ERP, time/sag, timeregistrering, tilbudsgivning, budgettering, fakturering, marketing, nyhedsbreve og meget mere.

Timeregistreringen er integreret med Outlook og kan bruges til at holde styr på tidsforbrug, kørsel, udgifter, overtid m.m., hvilket gør det nemt og enkelt for brugeren, at holde styr på de relevante data.

Dansk designet og udviklet virksomhedssystem

360 Business Tool er et dansk designet og udviklet virksomhedssystem. Teamet bag har udviklet forretningssystemer siden 1990’erne og arbejdet med store såvel som mindre virksomheder.

Vi besluttede for nogle år tilbage, at skifte til en abonnementbaseret løsning. Her betaler kunderne et fast månedligt beløb, hvilket letter opstarten for den enkelte virksomhed, som også undgår økonomisk risiko. Navnet, 360 Business Tool, henviser til, at vores system understøtter alle aspekter af din virksomhed.

Har din virksomhed brug for et professionelt og fleksibelt forretningssystem, der konstant forbedres ud fra kundernes ønsker, så kontakt os på tlf. 70 23 70 29 eller [email protected].

Book et møde Få en online demo

Vi fik overblik og tjener flere penge

"...vi begyndte at bruge 360, fordi vi skulle have et CRM system.
Vi valgte 360, fordi det var nemt at komme i gang, virkede overskueligt og havde en fornuftig pris. Vi fik hurtigt et overblik over vores salgs-pipeline, som vi aldrig tidligere havde haft. Det blev meget nemmere for sælgerne at få fulgt op på udestående sager. Efter kort tid kunne vi se, at vi begyndte at vinde flere sager, ligesom den gennemsnitlige salgscyklus blev kortere..."

Kalenderen er genial

"...integrationen mellem Outlook og 360 har betydet, at vi får registreret vores fakturérbare timer med det samme og dette har øget vores udfakturering betydeligt. Når kunderne ringer, oprettes der automatisk aktiviteter, hvilket yderligere hjælper konsulenterne med at registrere forbrugt tid..."