Time sagsstyring

Timesag

360 Business Tool er et ERP og CRM værktøj som giver overblik

Det kræver en effektiv timesag, at holde styr på ordrer, kunder, projekter, timer og økonomi. Det får du med 360 Business Tool. Programmet indeholder funktioner der hjælper med at monitorere og udføre salg, markedsføring, leverancer og økonomistyring.

Grundig sagsregistrering sparer penge og tid

Med værktøjet til sagsstyring kan du få overblik over hvor mange timer der bruges, hvem der er ansvarlig og andre detaljerede oplysninger. Disse data spiller sammen med systemets andre CRM og ERP funktioner. Således kan alle informationer findes og bearbejdes i samme program og eksporteres til de fleste økonomisystemer.

Du får grundig support og service

Når du køber et stort it system med mange funktioner, er det vigtigt at du kan udnytte potentialet. Derfor yder vi grundig rådgivning og support, så du kan få det maksimale ud produktet.

Vi sætter en ære i at udvikle et værktøj der effektiviserer sagsstyring og strømliner organisationen.

Kontakt os på 70 23 70 29, hvis du vil vide mere om vores værktøj til effektiv timesag.

 

Book et møde Få en online demo

Vi fik overblik og tjener flere penge

"...vi begyndte at bruge 360, fordi vi skulle have et CRM system.
Vi valgte 360, fordi det var nemt at komme i gang, virkede overskueligt og havde en fornuftig pris. Vi fik hurtigt et overblik over vores salgs-pipeline, som vi aldrig tidligere havde haft. Det blev meget nemmere for sælgerne at få fulgt op på udestående sager. Efter kort tid kunne vi se, at vi begyndte at vinde flere sager, ligesom den gennemsnitlige salgscyklus blev kortere..."

Kalenderen er genial

"...integrationen mellem Outlook og 360 har betydet, at vi får registreret vores fakturérbare timer med det samme og dette har øget vores udfakturering betydeligt. Når kunderne ringer, oprettes der automatisk aktiviteter, hvilket yderligere hjælper konsulenterne med at registrere forbrugt tid..."