Marketing

360 Business Tool tilbyder en lang række muligheder inden for marketing, der kan strømline din virksomhed.

Med vores CRM system har du værktøjet, der kan lette arbejdsgangene i marketingsafdelingen.

Med 360 Business Tool kan du gruppere dine kunder eller emner ud fra en ABC profil, segmentkoder, brancher og meget mere. Du kan med vores telemarketing og mødebooking-modul ringe dine kunder og emner igennem på en simpel, hurtig og effektiv måde.

Send e-mails til faste segmenter, ad-hoc udsøgninger, personer der har skrevet sig op til nyhedsbreve, alle der har fået leveret et produkt eller noget helt tredie.

Book et møde Få en online demo

Vi fik overblik og tjener flere penge

"...vi begyndte at bruge 360, fordi vi skulle have et CRM system.
Vi valgte 360, fordi det var nemt at komme i gang, virkede overskueligt og havde en fornuftig pris. Vi fik hurtigt et overblik over vores salgs-pipeline, som vi aldrig tidligere havde haft. Det blev meget nemmere for sælgerne at få fulgt op på udestående sager. Efter kort tid kunne vi se, at vi begyndte at vinde flere sager, ligesom den gennemsnitlige salgscyklus blev kortere..."

Kalenderen er genial

"...integrationen mellem Outlook og 360 har betydet, at vi får registreret vores fakturérbare timer med det samme og dette har øget vores udfakturering betydeligt. Når kunderne ringer, oprettes der automatisk aktiviteter, hvilket yderligere hjælper konsulenterne med at registrere forbrugt tid..."