Leverance

360 Business Tool tilbyder en lang række muligheder inden for leverance, der kan strømline din virksomhed.

Med den integrerede tidsregistrering i 360 Business Tool kan du sikre din leverance ved at registrere for eksempel dit tidsforbrug, din kørsel og dine overarbejdstimer i din Outlook kalender, der hænger sammen med 360 Business Tool.

Din leverance kan også forbedres ved, at du med 360 Business Tool kan følge op på sine sælgere, sammenligne deres performance og tjekke deres styrker og svagheder.

Endlig kan vores CRM system også lave automatisk time, vare og udgiftsrapport, som tilknyttes fakturaerne som dokumentation til kunden. Altsammen noget der kan forbedre din leverance nu og her og på sigt.

Vi fik overblik og tjener flere penge

"...vi begyndte at bruge 360, fordi vi skulle have et CRM system.
Vi valgte 360, fordi det var nemt at komme i gang, virkede overskueligt og havde en fornuftig pris. Vi fik hurtigt et overblik over vores salgs-pipeline, som vi aldrig tidligere havde haft. Det blev meget nemmere for sælgerne at få fulgt op på udestående sager. Efter kort tid kunne vi se, at vi begyndte at vinde flere sager, ligesom den gennemsnitlige salgscyklus blev kortere..."

Kalenderen er genial

"...integrationen mellem Outlook og 360 har betydet, at vi får registreret vores fakturérbare timer med det samme og dette har øget vores udfakturering betydeligt. Når kunderne ringer, oprettes der automatisk aktiviteter, hvilket yderligere hjælper konsulenterne med at registrere forbrugt tid..."