Prøve vores Outlook opgavestyring

Outlook opgavestyring

Med Outlook opgavestyring i 360 Business Tool er det muligt at få styr på sine opgaver i en tidsprioriteret rækkefølge

Få den komplette opgave og kalender-integration

360 Business Tool er den komplettte opgave og kalender-integration, der samler alle virksomhedens aktiviteter i ét system. Timeregistreringssystemet er i programmet indrettet sådan, at både planlægningen og afrapporteringen foregår i virksomhedens Outlook Kalender.

Derfor er medarbejdernes hidtidige og fremtidige timeforbrug til enhver tid synlig og kontrollerbar i timeregistreringssystemet. Med 360 Business Tool får du styr på dine opgaver og din Outlook-kalender, da begge dele er koblet sammen. Det hele foregår gennem automatisk synkronisering af aftaler og opgaver med Outlook opgavestyring.

Bedre kunderelation

Med Outlook opgavestyring fra 360 Busness Tool overvåges alle aktiviteter, der har indflydelse på tidsforbruget. Den nøjagtige tidsregistrering sikrer på denne måde maksimal gennemsigtighed for begge parter, så der ikkke opstår Uenighed om timeforbrug.

Ude i skyen

Alt foregår i øvrigt ude i ”skyen”, så computerne på virksomheden bliver aldrig belastet af tunge data. Vi sørger desuden for hurtig support pr. telefon og mail, og vi overvåger systemet nidkært 24/7.

Vores timeregistreringssystem er i brug i et stort antal små og mellemstore virksomheder, blandt andet i IT-branchen, hos detailhandlere og medicinalvirksomheder, ja endog i en professionel fodboldklub.

Ring 70 23 70 29 eller skriv til 360 Business Tool – så har du et timeregistreringssystem i løbet af ingen tid, der nemt og effektivt klarer din Outlook opgavestyring.

Book et møde Få en online demo

Vi fik overblik og tjener flere penge

"...vi begyndte at bruge 360, fordi vi skulle have et CRM system.
Vi valgte 360, fordi det var nemt at komme i gang, virkede overskueligt og havde en fornuftig pris. Vi fik hurtigt et overblik over vores salgs-pipeline, som vi aldrig tidligere havde haft. Det blev meget nemmere for sælgerne at få fulgt op på udestående sager. Efter kort tid kunne vi se, at vi begyndte at vinde flere sager, ligesom den gennemsnitlige salgscyklus blev kortere..."

Kalenderen er genial

"...integrationen mellem Outlook og 360 har betydet, at vi får registreret vores fakturérbare timer med det samme og dette har øget vores udfakturering betydeligt. Når kunderne ringer, oprettes der automatisk aktiviteter, hvilket yderligere hjælper konsulenterne med at registrere forbrugt tid..."