CRM medical

CRM medical

360 Pharma er navnet på vores nye CRM system - skræddersyet til medicinal- og medical-branchen.

Totalløsning

CRM systemet er udviklet af 360 Buisness Tool for at imødekomme de helt særlige behov, som efterspørges i medical-branchen.

360 Pharma er et universalværktøj, som holder styr på stort set alle processer i en moderne medicinalvirksomhed. Hvis du anskaffer dig vores CRM system, får du således nemt og enkelt et samlet overblik over blandt andet:

  • Tidsregistrering
  • Elektronisk faktura
  • Projektstyring
  • Kundekartotek
  • Økonomistyring

Små og store virksomheder

Modulet er allerede taget i brug af flere kunder inden for medical-branchen og er meget let at tage betjene. Derfor er Pharma 360 en oplagt løsning for både små og store virksomheder.

CRM systemet er i øvrigt en abonnementsbaseret løsning, hvor vores kunder betaler et fast månedligt beløb udelukkende afhængigt af antallet af brugere.

Alt arbejde i én kurv med crm medical

CRM systemet er designet til at indgå organisk i virksomhedens øvrige digitale processor:

  • Den elektroniske fakturering understøtter alle de vigtigste allerede eksisterende e-faktureringsystemer
  • Markedsdatadelen integrer alle førende databaser
  • Kundekartoteket hænger sømløst sammen med Outlook-kalenderen

Ring til vores salgsafdeling på 70 23 70 29 eller skriv til os på info€360buisnesstool.com for at høre nærmere eller bestille Pharma 360.

Book et møde Få en online demo

Vi fik overblik og tjener flere penge

"...vi begyndte at bruge 360, fordi vi skulle have et CRM system.Vi valgte 360, fordi det var nemt at komme i gang, virkede overskueligt og havde en fornuftig pris. Vi fik hurtigt et overblik over vores salgs-pipeline, som vi aldrig tidligere havde haft. Det blev meget nemmere for sælgerne at få fulgt op på udestående sager. Efter kort tid kunne vi se, at vi begyndte at vinde flere sager, ligesom den gennemsnitlige salgscyklus blev kortere..."

Kalenderen er genial

"...integrationen mellem Outlook og 360 har betydet, at vi får registreret vores fakturérbare timer med det samme og dette har øget vores udfakturering betydeligt. Når kunderne ringer, oprettes der automatisk aktiviteter, hvilket yderligere hjælper konsulenterne med at registrere forbrugt tid..."