Tilbudsgenerering

Dine sælgere kan hurtigt og let lave tilbud og sende dem. Hvis det er let at lave et tilbud, sender dine sælgere flere tilbud ud. Hold styr på de udestående tilbud og bliv husket på hvornår du skal følge op.

Når kunden accepterer et tilbud, arkiveres dennes accept, og tilbuddet konverteres til en ordre - klar til senere fakturering.

Vi fik overblik og tjener flere penge

"...vi begyndte at bruge 360, fordi vi skulle have et CRM system.
Vi valgte 360, fordi det var nemt at komme i gang, virkede overskueligt og havde en fornuftig pris. Vi fik hurtigt et overblik over vores salgs-pipeline, som vi aldrig tidligere havde haft. Det blev meget nemmere for sælgerne at få fulgt op på udestående sager. Efter kort tid kunne vi se, at vi begyndte at vinde flere sager, ligesom den gennemsnitlige salgscyklus blev kortere..."

Kalenderen er genial

"...integrationen mellem Outlook og 360 har betydet, at vi får registreret vores fakturérbare timer med det samme og dette har øget vores udfakturering betydeligt. Når kunderne ringer, oprettes der automatisk aktiviteter, hvilket yderligere hjælper konsulenterne med at registrere forbrugt tid..."