Sikkerhed

Inden man placerer sine kritiske data i skyen, er der selvfølgelig en række ting man skal overveje.

Vi har designet løsningen fra bunden af til at være så sikker som mulig. Derfor har vi bla. mulighed for

  • Hver kunde har sin egen database
  • Al datatransmission er krypteret
  • Følsomme data krypteres på klienten
  • AD integration til styring af adgangskontrol
  • Data placeret i Danmark
  • Full audit log

Du kan se mere om vores mulighederer for at opbevare data på en sikker måde på vores oversigt over priser og pakker.

Systemet overholder de tekniske krav i persondataloven og 360 Business Tool er ansvarlig databehandler i henhold til den enhver tid gældende lov om beskyttelse og behandling af personoplysninger.

Vi har mulighed for at garantere at Data befinder sig i et ISAE 3402 og BFIH certificeret dansk datacenter med døgnbemanding og biometrisk adgangskontrol.

Vi kan også opsætte systemet så data ligger på jeres egne servere (on-premise eller i skyen). Kontakt os for yderligere information.

Vi fik overblik og tjener flere penge

"...vi begyndte at bruge 360, fordi vi skulle have et CRM system.
Vi valgte 360, fordi det var nemt at komme i gang, virkede overskueligt og havde en fornuftig pris. Vi fik hurtigt et overblik over vores salgs-pipeline, som vi aldrig tidligere havde haft. Det blev meget nemmere for sælgerne at få fulgt op på udestående sager. Efter kort tid kunne vi se, at vi begyndte at vinde flere sager, ligesom den gennemsnitlige salgscyklus blev kortere..."

Kalenderen er genial

"...integrationen mellem Outlook og 360 har betydet, at vi får registreret vores fakturérbare timer med det samme og dette har øget vores udfakturering betydeligt. Når kunderne ringer, oprettes der automatisk aktiviteter, hvilket yderligere hjælper konsulenterne med at registrere forbrugt tid..."