Dokumentstyring

Effektiv kontrol med alle dokumenter

Få samlet alle dokumenter samme sted. Drag & Drop dokumenter direkte fra mails og filsystem ind i 360 Business Tool. Organiser dem på kunder og sager. Eksempler på dokumenter der typisk er vigtige at arkivere:

  • Kontrakter
  • Accept af tilbud
  • E-mail korrespondance

Tilbud, fakturaer osv der genereres fra systemet gemmes helt automatisk, så du altid har overblik over, hvad du har sendt til de enkelte kunder.

Vi fik overblik og tjener flere penge

"...vi begyndte at bruge 360, fordi vi skulle have et CRM system.
Vi valgte 360, fordi det var nemt at komme i gang, virkede overskueligt og havde en fornuftig pris. Vi fik hurtigt et overblik over vores salgs-pipeline, som vi aldrig tidligere havde haft. Det blev meget nemmere for sælgerne at få fulgt op på udestående sager. Efter kort tid kunne vi se, at vi begyndte at vinde flere sager, ligesom den gennemsnitlige salgscyklus blev kortere..."

Kalenderen er genial

"...integrationen mellem Outlook og 360 har betydet, at vi får registreret vores fakturérbare timer med det samme og dette har øget vores udfakturering betydeligt. Når kunderne ringer, oprettes der automatisk aktiviteter, hvilket yderligere hjælper konsulenterne med at registrere forbrugt tid..."