Time sagsstyring

Time sagsstyring

Få den rette time sagsstyring og det komplette overblik over din virksomhed

Der kan være rigtig mange ting at skulle holde øje med i en virksomhed. Men med time sagsstyring fra 360 Business Tool, får I det helt rette oveblik over jeres mange projekter. I sparer en masse unødig tid på papirnusseri, i det vores time sagsstyring, kan registre både jeres tidsforbrug, og status på de enkelte projekter, I har kørende.

Din virksomhed får ganske enkelt et rigtig smart værktøj til at registere dine ansattes almindelige arbejdstider, overarbejde, ferie, sygdom etc. Derudover kan time sagsstyring fra 360 Business Tool integreres med andre systemer som for eksempel Microsoft C5, hvilket også gør det muligt at få det rette overblik over virksomhedens økonomi.

Få styrket kunderelationen

Time sagsstyringen er del af CRM systemet fra 360 Business Tool, der overvåger alle aktiviteter, der har indflydelse på tidsforbruget. Derfor er systemet perfekt for relationen mellem virksomhed og kunde, da den nøjagtige registrering af tiden sikrer maksimal gennemsigtighed for begge parter.

Ude i skyen

Alt foregår i øvrigt ude i ”skyen”, så computerne på virksomheden bliver aldrig belastet af tunge data. Vi sørger desuden for hurtig support pr. telefon og mail, og vi overvåger systemet nidkært 24/7.

Vores time sags styring er allerede at finde et stort antal små og mellemstore virksomheder, blandt andet i IT-branchen, hos detailhandlere og medicinalvirksomheder.

Ring 7023 7029 eller skriv til 360 Business Tool – så har du den time sagsstyring, der giver dig det perfekte overblik.

Book et møde Få en online demo

Vi fik overblik og tjener flere penge

"...vi begyndte at bruge 360, fordi vi skulle have et CRM system.
Vi valgte 360, fordi det var nemt at komme i gang, virkede overskueligt og havde en fornuftig pris. Vi fik hurtigt et overblik over vores salgs-pipeline, som vi aldrig tidligere havde haft. Det blev meget nemmere for sælgerne at få fulgt op på udestående sager. Efter kort tid kunne vi se, at vi begyndte at vinde flere sager, ligesom den gennemsnitlige salgscyklus blev kortere..."

Kalenderen er genial

"...integrationen mellem Outlook og 360 har betydet, at vi får registreret vores fakturérbare timer med det samme og dette har øget vores udfakturering betydeligt. Når kunderne ringer, oprettes der automatisk aktiviteter, hvilket yderligere hjælper konsulenterne med at registrere forbrugt tid..."