Rigtig applikation eller browserbaseret løsning?

Med 360 Business Tool får du en rigtig Windows app med data og opsætning placeret i skyen.


Fordelene ved at benytte en rigtig applikation frem for en browserbaseret løsning er mange, herunder:

Der er dog også et par ulemper:

Ved at levere 360 som en applikationen har vi 100% kontrol (og ansvar) for sikkerheden, brugeroplevelsen og funktionaliteten. Der er ikke noget, der holder op med at fungere når Microsoft/Google sender en opdatering ud, og ikke noget med ”Denne funktion virker kun i Chrome” eller ”Prøv at rydde din browserhistorik og forsøg igen”.

Når du skal vælge mellem en applikation og en browserbaseret løsning, skal du overveje, hvor ofte du skal bruge denne. Er det noget du skal bruge hver dag eller er det bare en sjælden gang i mellem? Hvis du bruger det hver dag, er de 2 minutters installation jo ikke noget problem, hvis du til gængæld får en meget bedre brugeroplevelse hver gang du bruger applikationen.

Tænk f.eks. på disse eksempler:

(*) Installationen af 360 Business Tool er helt enkel. Du kan enten bruge Dropbox eller downloade applikationen direkte fra os. Første gang indtaster du dit brugernavn og kodeord - og så er du i gang. Vores supportere sidder klar ved telefonen for at hjælpe dig. Hvis du er usikker på noget, kan vi fjernbetjene din computer og gøre det for dig – uden merbetaling!

(**) Hvis du ikke bruger Windows kan vi hjælpe med opsætning af en fjernskrivebordsløsning, som gør at programmet også kan køre på en Mac, Linux eller andet. Brugeroplevelsen er ikke helt så optimal som på en rigtig Windows maskine, men fungerer absolut fint nok til, at det kan bruges af de medarbejdere hos jer som bruger Mac.