Markedsdata

Helpdesk og supportsystem

Vores helpdesk system anvendes til alle former for service- og supportsager. Når en kunde henvender sig via e-mail, konverteres e-mailen til en ticket i 360. Sagen får tildelt et unikt ticketnummer, der anvendes til fremtidig kommunikation. Hvis kunden i stedet henvender sig via telefon eller chat, oprettes sagen manuelt i systemet.

Som udgangspunkt ligger sagen i en fælles support-kø, indtil en medarbejder tager ansvaret for den. Ansvaret for sagen kan senere overdrages til andre medarbejdere.

Helpdesk systemet sikrer at en servicesag aldrig bliver glemt, og at supporteren handler i forhold til kundens Service Level Agreement. Sager kan desuden kategoriseres og prioriteres efter behov. Systemet advarer hvis en deadline er ved at blive overskredet, så intet bliver glemt. Når sagen er lukket, kan du nemt og hurtigt registrere forbrugt tid.

Book et møde Få en online demo

Vi fik overblik og tjener flere penge

"...vi begyndte at bruge 360, fordi vi skulle have et CRM system.
Vi valgte 360, fordi det var nemt at komme i gang, virkede overskueligt og havde en fornuftig pris. Vi fik hurtigt et overblik over vores salgs-pipeline, som vi aldrig tidligere havde haft. Det blev meget nemmere for sælgerne at få fulgt op på udestående sager. Efter kort tid kunne vi se, at vi begyndte at vinde flere sager, ligesom den gennemsnitlige salgscyklus blev kortere..."

Kalenderen er genial

"...integrationen mellem Outlook og 360 har betydet, at vi får registreret vores fakturérbare timer med det samme og dette har øget vores udfakturering betydeligt. Når kunderne ringer, oprettes der automatisk aktiviteter, hvilket yderligere hjælper konsulenterne med at registrere forbrugt tid..."