Markedsdata

Integrationer

Du opnår det største udbytte af dit Helpdesk system, hvis det hænger sammen med dine øvrige arbejdsprocesser, og alle tickets bliver oprettet let og hurtigt. Derfor har vi lavet systemet, så det er nemt at integrere.

E-mail

Opret e-mail adresser som kunderne kan skrive til. Kunden slås automatisk op, og udfra dennes email bliver en ny ticket oprettet, eller informationen bliver tilføjet en igangværende. Der kan oprettes flere mail adresser, som f.eks. kan styre hvilke supportere, der skal behandle opgaverne.

Telefon

Lad 360 slå kunden op i systemet når denne ringer ind. Supporteren har dermed adgang til alle oplysninger om kundens købshistorik, SLA, konfigurationer med videre - og kan således hurtig give en god og professionel service.

API

Har du særlige behov for integration til serviceafdelingen, tilbyder vi et API der kan oprette tickets i 360 Business Tool ved hjælp af kald fra en ekstern applikation.

Book et møde Få en online demo

Vi fik overblik og tjener flere penge

"...vi begyndte at bruge 360, fordi vi skulle have et CRM system.
Vi valgte 360, fordi det var nemt at komme i gang, virkede overskueligt og havde en fornuftig pris. Vi fik hurtigt et overblik over vores salgs-pipeline, som vi aldrig tidligere havde haft. Det blev meget nemmere for sælgerne at få fulgt op på udestående sager. Efter kort tid kunne vi se, at vi begyndte at vinde flere sager, ligesom den gennemsnitlige salgscyklus blev kortere..."

Kalenderen er genial

"...integrationen mellem Outlook og 360 har betydet, at vi får registreret vores fakturérbare timer med det samme og dette har øget vores udfakturering betydeligt. Når kunderne ringer, oprettes der automatisk aktiviteter, hvilket yderligere hjælper konsulenterne med at registrere forbrugt tid..."