ipnordic

ipnordic tilbyder markedets nyeste og mest intelligente telefoni, der opfylder alle krav, som en virksomhed kan have til en moderne kommunikationsplatform.

Telefoni fra ipnordic overflødiggør de dyre og vedligeholdelseskrævende faste telefonomstillingsanlæg. Virksomheden vil med en telefoniløsning fra ipnordic få et hosted omstillingssystem, der konstant opdateres med de nyeste funktioner, og som er kompatibelt med alle telefontyper. I takt med ændringer af virksomhedens behov kan systemet tilpasses inden for minutter. En telefonomstilling har base i eksterne servere, der kontinuerligt kopieres, hvilket gør, at nedetid vil kunne minimeres til sekunder.

ipnordic yder support og service i særklasse. 24 timer i døgnet er professionel support klar til at sikre kunden markedets mest optimale driftsstabilitet.

ipnordic og 360 Business Tool kan opsættes til at håndtere både udgående og indgående kald. Fra 360 Business Tool kan du klikke på en knap på kontaktpersonens eller firmaets stamdata, og dermed foretage opkaldet. Systemet logger automatisk at opkaldet har fundet sted.

Ved indgående opkald kan ipnordic opsættes så 360 Business Tool viser stamdata for den kontaktperson/virksomhed der ringer ind. På den måde har medarbejderen alle relevante informationer klar på skærmen, når kunden er i røret.