Danløn, dit simple lønsystem

Danløn er et simpelt og brugervenligt lønsystem, som gør det overskueligt for dig at lave løn til dine medarbejdere, uanset om de tæller 10 eller 50.

Danløn har været på markedet siden 2001, og i dag bruger flere end 50.000 virksomheder lønsystemet til at lave løn til deres medarbejdere.

Hvis du ikke selv vil bruge tid på lønarbejdet, kan du få en administratoradgang og lade din lønbogholder eller revisor tage sig af opgaven for dig, så du kan koncentrere dig om din forretning.

Danløn garanterer dig også en sikker lønkørsel med det nye godkendelsesflow, hvor du kan give brugere uden adgang lov til at godkende lønafregninger for dig.

Du kan også give dig selv endnu mere frihed og fleksibilitet ved at lade dine medarbejdere foretage registreringer via Danløn appen, mens de er på farten. På den måde slipper du for manuelt tastearbejde.

Skulle du gå i stå under lønbehandlingen, er der altid hjælp at hente hos Danløns telefonsupport, Danløn Direkte.

Med Danløn er det nemt at lave løn. Derfor taler systemet sammen med CRM systemet 360 Business Tool. I 360 Business Tool kan du, som en del af dine øvrige salg- og marketing processer, blandt andet registrere udgifter og kørsel, som via refusionsopgørelser bliver overført til Danløn. Det betyder, at oplysningerne automatisk lander i de rigtige felter i lønafregningen. Så er dit arbejde gjort.