Udsenddelse af nyhedsbreve mv. vha Outlook

Send e-mail kampagner, hold styr på hvem der skal have tilsendt nyhedsbreve, produktkataloger, indbydelser til seminarer osv. Send e-mails til faste segmenter, ad-hoc udsøgninger, alle der har fået leveret et produkt eller noget helt tredje.

Udvælgelsen foregår i 360 Business Tool. Opsætning af indeholdet og udseende på e-mailen, samt udsendelse af disse foregår i Outlook.

Se video om udsendelse af nyhedsbreve vha Outlook og 360 Business Tool

Vi fik overblik og tjener flere penge

"...vi begyndte at bruge 360, fordi vi skulle have et CRM system.
Vi valgte 360, fordi det var nemt at komme i gang, virkede overskueligt og havde en fornuftig pris. Vi fik hurtigt et overblik over vores salgs-pipeline, som vi aldrig tidligere havde haft. Det blev meget nemmere for sælgerne at få fulgt op på udestående sager. Efter kort tid kunne vi se, at vi begyndte at vinde flere sager, ligesom den gennemsnitlige salgscyklus blev kortere..."

Kalenderen er genial

"...integrationen mellem Outlook og 360 har betydet, at vi får registreret vores fakturérbare timer med det samme og dette har øget vores udfakturering betydeligt. Når kunderne ringer, oprettes der automatisk aktiviteter, hvilket yderligere hjælper konsulenterne med at registrere forbrugt tid..."