Profil

360 Business Tool er udviklet af et professionelt team bestående af særdeles erfarne udviklere og konsulenter. Vi har udviklet forretningssystemer siden 1990’erne, og implementeret dem hos alle størrelser af virksomheder.

Vores platform anvendes blandt andet hos meget store virksomheder inden for finans-, telco-, medicinal- og den offentlige sektor.

I 2010 besluttede vi at sælge software på en ny måde. Vi ville tilbyde vores software til alle størrelser af virksomheder, ikke kun til de store, og vi ville levere det på en måde, der gør det nemt at starte op. Derfor tilbyder vi nu 360 Business Tool som en abonnementsbaseret løsning, hvor vores kunder betaler et fast månedligt beløb.

I dag anvendes platformen af små og mellemstore virksomheder, inden for alle brancher. Vi har kunder som er håndværkere, rengøringsvirksomheder, servicevirksomheder, detailhandlere, produktionsvirksomheder, IT leverandører, medicinalvirksomheder og endda en professionel fodboldklub.

Med 360 Business Tool har vi skabt et system, der understøtter hele forretningen - deraf navnet 360, som refererer til 360 grader. Vi forbedrer konstant systemet, baseret på input fra vores kunder, og vi sætter en professionel stolthed i, at vores kunder føler, de får værdi af løsningen.

For os er det ikke nok at have kunder. Vi vil have kunder, hvor vi tilfører værdi.

Vi fik overblik og tjener flere penge

"...vi begyndte at bruge 360, fordi vi skulle have et CRM system.
Vi valgte 360, fordi det var nemt at komme i gang, virkede overskueligt og havde en fornuftig pris. Vi fik hurtigt et overblik over vores salgs-pipeline, som vi aldrig tidligere havde haft. Det blev meget nemmere for sælgerne at få fulgt op på udestående sager. Efter kort tid kunne vi se, at vi begyndte at vinde flere sager, ligesom den gennemsnitlige salgscyklus blev kortere..."

Kalenderen er genial

"...integrationen mellem Outlook og 360 har betydet, at vi får registreret vores fakturérbare timer med det samme og dette har øget vores udfakturering betydeligt. Når kunderne ringer, oprettes der automatisk aktiviteter, hvilket yderligere hjælper konsulenterne med at registrere forbrugt tid..."