Økonomistyring

360 Business Tool tilbyder en lang række muligheder inden for økonomistyring, der kan strømline din virksomhed. Med vores CRM system får du for eksempel det fulde overblik over fakturering, varebestilling, og regninger.

Du får styr på din leverandør, og dine indkøb. Du kan med 360 Business Tool nemt overføre posteringerne til dit økonomisystem, eller flytte hele debitor- og/eller kreditorbogholderiet.

Desuden fungerer 360 Business Tool sammen med økonomisystemer som for eksempel e-conomic, Dinero og Microsoft Dynamics.

Med 360 Business Tool får du økonomisystemet, der nemt giver det overblik, der skal til, for at økonomien i virksomheden ikke sejler.

Book et møde Få en online demo

Vi fik overblik og tjener flere penge

"...vi begyndte at bruge 360, fordi vi skulle have et CRM system.
Vi valgte 360, fordi det var nemt at komme i gang, virkede overskueligt og havde en fornuftig pris. Vi fik hurtigt et overblik over vores salgs-pipeline, som vi aldrig tidligere havde haft. Det blev meget nemmere for sælgerne at få fulgt op på udestående sager. Efter kort tid kunne vi se, at vi begyndte at vinde flere sager, ligesom den gennemsnitlige salgscyklus blev kortere..."

Kalenderen er genial

"...integrationen mellem Outlook og 360 har betydet, at vi får registreret vores fakturérbare timer med det samme og dette har øget vores udfakturering betydeligt. Når kunderne ringer, oprettes der automatisk aktiviteter, hvilket yderligere hjælper konsulenterne med at registrere forbrugt tid..."